muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

El petit comerç s'unirà per primera vegada en la campanya de Nadal

El conveni de col·laboració serà presentat dilluns pel vicepresident Sampol

El sector del comerç farà per primera vegada una campanya de Nadal conjunta a totes les Illes Balears. El vicepresident del Govern balear, Pere Sampol, i la directora general de Comerç, Antònia Allés, presentaran dilluns el conveni de col·laboració que han signat amb Afedeco, Pimeco, Ascome i Pimeef i amb la col·laboració de Sa Nostra, per donar suport al petit comerç.

L'acord entre el Govern i els comerciants farà possible l'execució d'una important campanya publicitària que pretén promocionar el petit comerç durant les festes de Nadal i de Cap d'Any. Segons Pau Bellinfante, president d'Afedeco, la importància d'aquest conveni radica en la «unió entre el sector» per primera vegada amb vista a una campanya com la nadalenca.

La incentivació del consum en el petit comerç illenc no acaba, però, en aquestes dates tan assenyalades, sinó que forma part, segons fonts de Vicepresidència, d'una «campanya genèrica de suport al petit comerç». L'esperit general del conveni entre entre l'Executiu i els comerciants és, segons les mateixes fonts, la «incitació a la compra en aquest tipus d'establiments i la promoció de productes illencs».

El cost total d'aquesta campanya ambivalent de promoció dels petits comerços i dels productes autòctons encara no s'ha fet pública, però se sap que el Govern balear n'assumirà el 70% i les diferents associacions de comerciants, el 30% restant.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris