algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

L'Ajuntament demana que els camions que duen el carbó siguin hermètics

Els veïns es queixen de la pols negra i Gesa diu que no els poden obligar a tancar la càrrega

L'Ajuntament d'Alcúdia demanà ahir al cap des Murterar, Jaume Ribot, que facin servir camions tancats hermèticament per transportar el carbó des del port comercial fins a la central tèrmica; per evitar així que la polsina negra s'escampi pertot arreu.

«Les queixes dels veïns del Port d'Alcúdia són contínues. Els camions deixen un rastre de polsina negra per on passen i sempre seguit els veïns vénen a queixar-se a l'Ajuntament», comentà ahir el regidor socialista, Pedro González. Per la seva part, el cap des Murterar Jaume Ribot, va voler deixar clar que «estam parlant d'un contracte. No som nosaltres qui transportam el carbó, encara que tenim mitjans per pressionar el contractista», afegí. Després Ribot recordà al Consistori alcudienc que «no hi ha cap norma dins el dret mercantil que t'obligui a dur aquesta mercaderia tancada hermèticament. Ara bé, si no existeix la norma només pot primar la bona voluntat i el sentit comú».

El cap des Murterar també va voler constatar l'inconvenient que representaria per al transportista haver de tancar el camió hermèticament: «Els xofers cobren per tones. I aquest tancament els crearia una gran distorsió, sobretot, a l'hora de carregar i descarregar. Perdrien una hora i això són molts de doblers».

L'explicació de Ribot, emperò, no va semblar convèncer l'equip de govern. González insistí en la necessitat de cobrir els camions i afegí que el tendal que actualment porten per tapar el carbó «fa més mal que bé».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris