algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
11°

Els habitatges de l'edifici de l'Ibavi acolliran el quarter de la Policia Local

L'Ajuntament i el Govern acorden la compravenda de part de l'immoble

Maria Antònia Vadell i Antoni Sansó del PSM, en representació de l'Ajuntament, han arribat a un principi d'acord amb el director general d'Arquitectura i Habitatge del Govern, Jaume Carbonero i la gerent de l'Ibavi, Teresa Garcia, per tal que l'edifici d'aquest institut a Manacor passi a ser, en part, de propietat municipal.

Les instal·lacions que comprarà l'Ajuntament són la planta baixa de l'edifici de l'Ibavi, emplaçat vora la barriada del Serralt, en la qual s'instal·larà el quarter de la Policia Local, i la planta soterrada amb capacitat per a 30 vehicles i 10 habitatges.

Al marge dels locals que adquirirà l'Ajuntament de Manacor, l'Ibavi construirà 50 habitatges més que seran posats a la venda de habitatges protegides, completament equipades.

Antoni Sansó explicà que «estam estudiant la possibilitat de construir a la barriada del Serralt una zona d'aparcament públic, ja que en les immediacions de l'edifici ja existeix el col·legi públic Jaume Vidal i Alcover, i prest es construirà un poliesportiu vora Aproscom». En un futur, explicà Sansó, l'Ajuntament contempla la possibilitat de poder instal·lar locals com una oficina per tramitar els papers relacionats amb el carnet de conduir. També una de les idees és la de poder realitzar les proves teòriques del carnet a Manacor i no haver de desplaçar-se a Palma.

El local que ocupa actualment la Policia a l'edifici del Parc Municipal es destinarà, segons Sansó, com un espai per realitzar activitats culturals i d'oci pel jovent de la comarca. Les instal·lacions del Parc són apropiades per activitats com el teatre, ja que disposen d'una gran superfície entre la planta baixa i el soterrani.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris