algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

Sis col·laboradors del Pablo, detinguts per la Policia, declaren avui als jutjats

Un total de sis persones foren detingudes pel grup segon d'Udico de la Policia, relacionades amb el narcotraficant El Pablo, al barri de la Soledat, tal com avançà ahir aquest diari. Els detinguts passaran avui horabaixa a disposició judicial, a partir de les cinc.

Aquesta detenció és un important cop a la banda que dirigeix El Pablo des de l'exili, ja que entre els detinguts es troben tres familiars de l'important narcotraficant. La seva germana, Tamara Campos Maya, de 20 anys, ha estat considerada per la Policia com l'encarregada de vendre la droga a Palma. Després de la detenció de Benigno Campos Maya, germà del Pablo, per juny, Tamara agafà el relleu del «negoci» del seu germà.

Entre els detinguts, a part de la mare del Pablo i d'un nebot, que foren amollats ahir horabaixa, es troben Jaime F.Ll., de 62 anys, individu al qui li trobaren els dos quilos de cocaïna i 114.000 pessetes el dia que es muntà el dispositiu policíac. Aquest era l'encarregat de guardar la droga a casa seva. Per altra banda, també destaca la presència de dos colombians, William G., de 21 anys; i Alirio A.C., de 33, que s'encarrega aquest darrer de comprar la droga i portar-la a l'Illa. Precisament la Policia donà aquest cop a la banda del Pablo pel seguiment que ha fet a Alirio des d'aquest estiu, quan se'l relacionà amb una important banda d'argentins que venia droga a la Platja de Palma i a Portals. Tots ells foren detinguts.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris