cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
24°

Els policies i la fiscal alemanys parlaren amb Sílvia del Salto per 'conèixer' Carme

També s'entrevistaren amb la jutgessa de Manacor i estudiaren el sumari i l'autòpsia

Els dos comissaris d'homicidis de la Policia d'Hamburg, com també la fiscal alemanya que porta el cas de la violació i assassinat de Maria del Carme del Salto començaren ahir la seva investigació particular dels fets a la nostra Illa.

En tot moment els comissaris Sperling i Svielmann es mostraren molt seriosos i no feren cap tipus de declaració, però aquest diari pogué saber que el primer que feren ahir dematí fou parlar amb Sílvia del Salto, germana de la infortunada jove de Portocristo. Segons comentà la mateixa Sílvia, la intenció dels policies alemanys era conèixer la personalitat i la manera de ser de Carme.

Els dos investigadors pretenen estudiar l'autòpsia i llegir atentament el sumari del cas, per saber pas a pas les operacions que es dugueren a terme a l'Illa des que es trobà el cadàver de Carme fins que la Policia alemanya detingué Andreas Okulus com a principal sospitós de l'assassinat. Sperling i Svielmann també tenen la intenció d'entrevistar-se amb les amigues de Carme, i concretament amb la que es quedà a soles amb ella poc abans que desaparegués en braços del bomber alemany.

La fiscal encarregada de portar a terme l'acusació d'Andreas Okulus s'entrevistà, de la seva banda, amb la jutgessa de Manacor Concepció Moncada, que dictà l'ordre internacional de detenció i ingrés preventiu a la presó quan es trobà el cos de Carme del Salto. Segons pogué saber Diari de Balears, a Alemanya estan elaborant el sumari per al judici que tindrà lloc en els propers mesos, i per al qual, segons la magistrada de Manacor, necessiten proves d'aquí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris