nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

Cort traslladarà tots els morts de la Part Forana finats a Palma fins a Bon Sosec

Es prorroga el conveni entre les empreses funeràries municipals de tot Mallorca

S.BENNÀSAR. Palma.
Palma continuarà gestionant el trasllat dels morts des dels centres hospitalaris fins al Tanatori II, al cementiri de Bon Sosec. L'empresa funerària municipal de Palma ha prorrogat per quatre anys el conveni amb l'associació d'empreses funeràries, en virtut del qual ofereixen el servei de trasllat dels finats des de les institucions hospitalàries fins al Tanatori II, on també ofereixen el servei de vetllatori.

Segons va explicar a Diari de Balears el president de l'EFM, Joan Bauzà, aquests serveis permeten generar uns ingressos d'entre trenta i quaranta milions de pessetes. «Però per sobre de tot, el més important és que aquest conveni és un eix fonamental de bones relacions. Quan es produeix un òbit als hospitals de Palma, traslladam amb molta de celeritat el cadàver fins al tanatori II, on es fa el servei de vetllatori. Els morts no es poden enterrar fins que passen vint-i-quatre hores des de l'òbit, i el que hem de fer és donar el màxim de facilitats a les famílies, que han d'estar molt ben ateses. Amb el trasllat fins a les instal·lacions de Bon Sosec s'evita que aquestes famílies hagin d'entrar a Palma. A més, també es facilita el trasllat des de Bon Sosec fins als cementiris municipals per part de les empreses municipals de Mallorca».

Aquest conveni ha fet que Mallorca es converteixi en un territori atípic pel que fa a la gestió dels serveis funeraris. Aquest fet ha estat decisiu per tal de col·locar Joan Bauzá al capdavant de les empreses funeràries municipals d'Espanya, ja que el regidor palmesà presidirà la Institució els quatre propers anys.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris