cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

L'equip de govern «emmascara» amb un concurs la compra dels pous de Perelló

El PSOE ho denuncia i CPU diu que «el resultat de la convocatòria sembla aquest»

El concurs convocat per l'equip de govern de l'Ajuntament de Santa Margalida (PP-CPU) per adquirir nous pous «és la crònica d'una compra anunciada», sentencià ahir el portaveu del PSOE, Miquel Cifre.

Ara fa dos mesos que l'equip de govern signà un preacord de compra amb l'empresa Aigües Son Bauló, propietat de Miquel Perelló, per adquirir els cinc pous que té a sa Teulada per 122'5 milions de pessetes. El dia següent de l'anunci de la compra directa, l'agrupació socialista alertà el PP i Can Picafort Unit (CPU) de la il·legalitat en què podien incórrer. La compra es paralitzà. Ara, emperò, «l'Ajuntament de Santa Margalida convoca una demanda pública d'ofertes de titulars d'aqüífers explotables o en explotació» i Cifre surt recordant que «l'únic que volen fer amb aquest concurs és vestir la núvia. Ara són de moda els «pelotassos» a Santa Margalida i no estam disposats que robin al poble. Arribarem als jutjats».

D'altra banda, quan al delegat de Can Picafort, Fèlix Estelrich (CPU), li demanen si el concurs es fa a la mida de Perelló respon que «no». Després afegeix que «el resultat pareix aquest». I apunta que «el preacord el férem perquè havíem de tallar l'aigua a Perelló» i que «no té legalitat perquè no ha passat per ple». Després, Fèlix comenta que «directament no m'atreviria a comprar els pous sense fer un concurs i unes valoracions dels tècnics». També informa que amb els cinc pous de Perelló i els tres que té l'Ajuntament a sa Teulada podrien cobrir les necessitats de Can Picafort i evitarien salinitzar l'aigua.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris