algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

L'Ajuntament aprova la celebració de les proves selectives pel desembre

L'oposició recorda que hi ha dues demandes presentades contra el batle per prevaricació

El ple ordinari celebrat dimarts a vespre va aprovar amb els vots de l'equip de govern la represa de les proves selectives de personal que foren ajornades el passat mes de juny i que se celebraran a partir de 9 de desembre i fins al 21.

El regidor responsable de personal, Jaume Colom, explicà que les places que es convoquen són les mateixes que el mes de juny a excepció de dues que s'han decidit suprimir temporalment, les de cap i auxiliar d'Obres i Serveis, ja que sembla que no estaven previstes dins els pressuposts, i s'estudiarà fer la convocatòria dins l'any que ve.

Un altre canvi serà el de les persones que formaran el tribunal, atès els canvis existents en la corporació i la jubilació del secretari. El que es mantindrà és la llista d'admesos del juny.

Per la seva banda, el regidor popular Amador Castanyer demanà l'ajornament de les proves, tot recordant l'existència de dues demandes presentades per la Junta de Personal contra el batle per suposada prevaricació i coacció, per la qual cosa considerava que seria millor abans esperar la resolució d'aquestes demandes, atès que fins i tot no es podria descartar que els examens es poguessin anul·lar, alhora que pensava que el motiu pel qual s'ajornaren les proves el juny no era per les eleccions, sinó que n'hi havia d'altres.

En aquest sentit, tant el regidor Jaume Colom com el batle Joan Arbona recordaren que les demandes no afecten per res les proves, atès que el personal precisament el que vol és que es facin quan abans millor. El que sí que va admetre Colom fou que un dels motius pels quals s'ajornaren els examens fou la desconfiança que hi havia amb la persona del secretari Pérez Ramos i va manifestar el seu suport al batle.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris