cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Arriben d'Hamburg els dos policies i la fiscal encarregats del cas Del Salto

Els alemanys són professionals de primera línia disposats a reconstruir els fets

Dos comissaris d'homicidis de la Policia d'Hamburg i la fiscal alemanya que investiguen el cas de la violació i assassinat de Maria del Carme del Salto arribaren ahir a Palma per reconstruir el crim i tenir més elements per continuar interrogant Andreas Okulus, que continua declarant-se innocent.

La setmana passada els mitjans de comunicació saberen que arribarien a l'Illa efectius de la policia alemanya per reconstruir el crim de Portocristo, però fins ahir no se'n tengueren notícies.

Els comissaris Sperling i Svielmann mantingueren ahir els primers contactes amb els agents de la Guàrdia Civil de la Comandància de Palma, que dugueren les investigacions del crim de Portocristo abans que Andreas Okulus fos detingut a Alemanya. També està previst que els dos comissaris i la fiscal s'entrevistin amb la jutgessa de Manacor. Es tracta de professionals de primera línia que reconstruiran el crim passa a passa.

Per altra banda, aquest diari recull en imatges la vida de Maria del Carme del Salto, que fou truncada de manera brutal fa uns mesos. Carme fou una jove que viví amb plenitud tots els dies de la seva vida, amb intensitat i aprofitant al màxim les oportunitats que es concedeixen, fins que una fatídica nit de maig desaparegué amb el trist desenllaç que tothom desgraciadament coneix.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris