algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
17°

La Conselleria d'Educació destina 85 milions per als estudiants desplaçats

Aquesta quantitat suposa un increment del 60 per cent respecte d'enguany

La Conselleria d'Educació ha engegat una política d'ajudes econòmiques per als estudiants universitaris de les Balears, amb la intenció de corregir els desequilibris entre els alumnes de les diferents illes. Per aquesta raó, la Conselleria regida per Damià Pons hi destinarà 85 milions de pessetes l'any vinent, quantitat que representa un increment del 60 per cent respecte de la pressupostada per enguany.

Segons informaren ahir el conseller d'Educació, Damià Pons, i el director general d'Universitat, Martí March, aquestes beques també contribueixen a millorar la qualitat, la competència i l'excel·lència del rendiment acadèmic de la comunitat universitària.

Les ajudes aniran destinades a aquells estudiants de Menorca o de les Pitiüses que hagin de desplaçar-se a Mallorca per tal de cursar una carrera. A més, també es podran beneficiar d'aquestes beques els alumnes de qualsevol illa quan siguin forçats a cursar estudis a la Península, perquè a la UIB no existeix la carrera que han escollit.

Pons i March insistiren a assenyalar que tots els alumnes que es trobin dins aquests supòsits podran accedir a les beques per desplaçament, sense necessitat de complir amb cap altre requeriment de tipus econòmic o acadèmic.

L'ajuda econòmica per desplaçament per als estudiants de Menorca i Eivissa que hagin de residir a Mallorca serà de 40.000 pessetes, i de 45.000 pessetes per als de Formentera, mentre que els alumnes que es vegin forçats a viatjar fora de la Comunitat Autònoma percebran 55.000 pessetas.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris