nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

Volen destinar el casal de can Ferrereta a museu i a residència per a gent gran

El batle Vidal demanarà l'opinió a totes les entitats culturals i esportives del poble

L'Ajuntament de Santanyí té intenció de situar un museu etnològic i una residència per a les persones grans al casal de can Ferrereta tot d'una que el pugui comprar.

Així ho explicà el batle santanyiner, Miquel Vidal (PP), que està fent gestions amb la família Bonet, per tal de poder adquirir aquest immoble, que data del segle XVIII, té una gran vàlua històrica i està taxat en 160 milions de pessetes.

El batle comentà que «per les característiques del casal, hem pensat que es pot instal·lar un museu etnològic a la part de davant de l'immoble i a la part posterior es pot habilitar com a residència per a gent gran, ja que compta amb un pati molt gran que podria servir com a zona de descans i esplai». El que té molt clar Vidal és que «seria bastant interessant que totes les associacions i entitats del poble prenguessin part en aquest projecte i hi poguessin dir la seva, ja que es tracta d'un immoble molt emblemàtic per al municipi».

Així mateix, Vidal reconegué que «no tant sols consultarem les entitats del poble de Santanyí sinó que també demanarem l'opinió a les associacions dels nuclis de tot el terme municipal, com ara, Cala d'Or, Alqueria Blanca, Es Llombards, Cala Figuera, Cala Santanyí, Portopetro, i Calonge, perquè és un edifici d'una gran importància històrica».

Vidal expressà també que «la primera passa serà cercar el consens de tots els grups polítics per adquirir el casal. En principi sembla que la majoria dels membres de l'oposició estan a favor que l'immoble sigui patrimoni del poble».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris