algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

Les deficiències de sa Graduada fan traslladar les classes a l'escola de música

El Govern balear es compromet a fer noves aules a l'Elionor Bosch l'any que ve

Els 49 alumnes de l'escola graduada de Santa Margalida hauran de fer classe a l'edifici de l'escola de música durant almanco una parell de mesos. Les greus deficiències manifestades al vell edifici amb la caiguda d'algunes lloses de pedra de la façana han posat en evidència la necessitat de dur a terme tota una sèrie d'obres de millora de forma urgent.

Mentre durin aquestes tasques, els nins utilitzaran algunes dependències de l'escola de música que seran habilitades per a aquest ús. Avui els nins encara no aniran a escola per aquesta causa i es reincorporaran demà.

Aquest és l'acord al qual varen arribar els pares amb els representants municipals i el secretari general tècnic de la Conselleria d'Educació, Santiago Pons, durant l'encontre que varen mantenir ahir matí amb la finalitat de cercar una solució als problemes que pateix l'escola. Pons i els tècnics varen poder comprovar que l'edifici de l'escola graduada es troba molt malmès per la humitat tant a l'interior, on han saltat rajoles i hi ha cruis ben grossos, com a l'exterior, on fragments de la façana es creu que són insegures.

Com a mesura preventiva els nins, d'edats compreses entre els 3 i 5 anys, varen ser ahir traslladats fins a l'escola de primària Eleonor Bosch, però com que no hi ha espai suficient en aquest centre, s'ha plantejat als pares que no portin els nins a classe ni avui ni demà mentre s'enllesteixen les improvisades aules.

Una vegada s'hagi condicionat l'escola graduada els alumnes hi tornaran fins que acabi el curs escolar. En aquest punt és on hi ha les majors discrepàncies entre l'administració i els pares. Aquests darrers no volen de cap de les maneres que els nins tornin a sa Graduada. En aquest sentit es maneja la possibilitat que s'usi la biblioteca i dues noves aules que ara es construeixen a l'Elionor Bosch fins al final de curs.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris