algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

El PP acusa el pacte de govern d'afavorir «l'amiguisme» quan contracta assessors

Protesta dels populars per l'increment de taxes fiscals i la creació de nous imposts

El grup municipal del Partit Popular de l'Ajuntament de Manacor va acusar els partits que conformen el pacte de govern, ALM, AIPC, PSM i PSOE, d'incompliment dels seus respectius programes electorals en la mesura en què han modificat les ordenances fiscals, com també de practicar l'amiguisme en la contractació d'assessors.

De la seva banda, Catalina Sureda, portaveu del Partit Popular del consistori de Manacor, va sol·licitar informació sobre la contractació d'un assessor jurídic destinat al departament d'Urbanisme. La popular manifestà que l'advocat Bartomeu Fiol, nou assessor del departament urbanístic, fou contractat «a dit» i, a més, «no és de Manacor i es presentà a les passades eleccions en una llista del PSM-EN».

El batle, Miquel Riera (ALM), va reconèixer a la portaveu del PP que el nou assessor d'Urbanisme «ha estat contractat per decret de batlia durant un termini de sis mesos amb la finalitat de posar en funcionament el tema de disciplina urbanística, com també la recepció del conjunt de les urbanitzacions del municipi», digué el batle.

En el decurs de l'apartat dels precs i preguntes del ple ordinari duit a terme dilluns passat al vespre, Catalina Sureda volgué afegir: «El pacte de govern tan sols ha servit per incrementar el sou als regidors, com també per apujar els imposts als veïns i practicar l'amiguisme».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris