cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

Els projectes presentats al Pla d'obres i serveis del CIM sumen 6.841 milions

Les sol·licituds presentades pels ajuntaments i mancomunitats de Mallorca per ser incloses en el Pla d'obres i serveis del Consell Insular de l'any 2000 representen una inversió total de 6.841.559.014 pessetes.

Enguany, com l'any passat, la majoria de les obres demanades se centren en la construcció i millora de la xarxa d'aigua potable i clavegueram, amb 2.910 milions.

La segona línia de subvencions més sol·licitada és la que fa referència a instal·lacions esportives, amb 1.790 milions. Enguany, per primera vegada, aquestes podran ser incloses entre les peticions dels consistoris i de les mancomunitats.

Per municipis, els projectes més importants són els següents. A Andratx, les inversions demanades sumen uns 230 milions de pessetes amb la dotació de serveis i la pavimentació de diverses zones del municipi, i la construcció d'una pista poliesportiva i d'una piscina descoberta a s'Arracó. Bunyola prepara la tercera fase del clavegueram per 227 milions de pessetes i tres fases d'instal·lacions esportives municipals per valor de 115 milions. Manacor programa un col·lector de pluvials a la zona nord per 245 milions i la segona fase de la pista d'atletisme de la torre dels Enagistes per 114 milions. Marratxí presenta una zona infantil i esportiva a cas Miot per 112 milions. Montuïri demana un pavelló poliesportiu cobert per 100 milions. Muro vol una piscina coberta per 124 milions. Palma ha demanat 114 milions per a la rehabilitació de l'abocador de Son Reus i l'ampliació de l'estació de tractament d'aigües residuals per 272 milions. Pollença programa un pavelló poliesportiu per 249 milions. Puigpunyent, una piscina per 100 milions. Sa Pobla també vol una piscina coberta per 125 milions. Sóller proposa la millora de la xarxa d'aigües de diversos carrers per un valor de 312 milions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris