algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

Munar creu que Antich va fer un parlament «descafeïnat i sense força»

70620

Francesc Antich i Maria Antònia Munar.

J. Morey.

La diputada d'Unió Mallorquina (UM), Maria Antònia Munar, va quedar visiblement decebuda del discurs amb què el president Antich va donar ahir el tret de sortida oficial al curs polític. Segons la presidenta del Consell Insular de Mallorca (CIM), la intervenció d'Antich va resultar «descafeïnada» i mancada de «solucions a les problemàtiques» de les Illes.

En aquest sentit, Munar va trobar que el discurs del president tenia «poca decisió i força». Segons la diputada d'UM, el president hauria d'haver aprofitat la seva primera intervenció en funció del seu paper de «coordinador» dels diferents consells insulars de les Illes Balears.

«Antich ha perdut l'oportunitat de presentar-se com a representant d'un Govern plural», va dir Munar sobre la presència d'UM en el Pacte de Progrés. La presidenta del CIM va criticar la manca de concreció d'Antich a l'hora de parlar dels traspassos de transferències als consells insulars.

«Esperem que demà podrem comentar aquestes coses», va declarar Munar en referència a la seva intervenció de rèplica d'avui.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris