algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Matas: «El discurs contempla falsedats i és propi d'un Govern que és inexpert»

«Amb el PP, Ibèria no hauria llevat mai els reactors entre les Illes», diu l'expresident

El president del PP i únic portaveu de l'oposició, Jaume Matas, va qualificar el discurs del president del Govern balear de «desencoratjador i demagògic» perquè no aporta «res de nou». Matas va acusar Antich de posar «falsedats en la seva boca» i va dir que a un Govern del PP, Ibèria no li hauria «llevat els reactors, com a ells».

L'expresident de les Illes Balears va reaccionar amb contundència a les acusacions del president Antich d'haver renunciat als vols interinsulars amb reactors. «No ha respectat la veritat en moltes qüestions», va dir Matas. Aquesta actitud, segons ells, no és «digna d'un president».

Respecte de les mentides que al seu entendre havia pronunciat Antich, el president de la dreta balear va reaccionar amb una negació: «Mai el Govern balear no ha pactat la retirada dels reactors de les Illes». En aquest sentit, Matas va dir que «al PP no ens haurien llevat els reactors, com han fet amb ells».

Quant al discurs en general, la valoració de Matas és que es tracta d'una intervenció «pròpia d'un govern inexpert, sense fets ni realitats». L'expresident entén que Antich va dedicar ahir més temps als avions que a temes com «agricultura i indústria».

D'altra banda, el portaveu del PSIB al Parlament balear, Andreu Crespí, va titllar el discurs del president d'«interessant» per la seva intenció manifesta de «fer política en benefici dels ciutadans». Crespí opina que el parlament d'Antich va deixar molt clares «les diferències amb l'anterior Govern».

El diputat de la Coordinadora d'Organitzacions Progressistes (COP) de Formentera, Santiago Ferrer, va declarar que el discurs «inconformista» del president «ens omple d'esperances». «Aquest Govern treballa per solucionar els problemes i s'està precipitant i això ha quedat reflectit» en la intervenció del president Antich, va dir Ferrer.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris