cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
22°

Detinguts els cinc joves que pintaren amb grafits 6 vagons del tren de Sóller

Un dels arrestats per la Policia Local és alemany, com ja avançà aquest diari

La Policia Local de Palma detingué dilluns un grup de cinc joves com a presumptes autors dels grafits que aparegueren a uns vagons del tren de Sóller, i a l'estació de Son Sardina la matinada del 13 d'octubre.

Sis dels 17 vagons del tren aparegueren pintats amb firmes i grafits, que causaren un mal valorat en més de quinze milions de pessetes, a més de fer malbé part del patrimoni històric insubstituïble de tots els mallorquins, com és el tren que enllaça Palma amb Sóller.

El sendemà, el 14, també a la matinada, li tocà el torn a l'estació ferroviària de Son Sardina, que també es va veure afectada per l'actuació d'aquests vàndals que, gairebé un mes després, ja han estat identificats i detinguts.

Des del mateix dia que aparegueren les pintades en alguns vagons del tren de Sóller, el grup operatiu de la Policia judicial, de la Policia Local de Palma, es posà a cercar els gambirots que feren malbé part del tren, però les primeres gestions no en tragueren res en clar.

Després de les investigacions de la Policia Local, es procedí a la detenció, dilluns, d'Adán Q.C., de 19 anys; Adán G.M., de 18; Moritz H., de 18; Marcos P.P., de 19, i Catalina B.A., també de 19, com a presumptes autors de les pintades i grafits que realitzaren a sis vagons del tren de Sóller i a la façana de l'estació de tren de Son Sardina.

Ja Diari de Balears, en la seva edició del passat 19 d'octubre, avançà que un jove d'origen alemany podia ser l'autor de part de les pintades.

En l'edició es deia que la identificació del jove gambirot donava un poc de llum a les investigacions policíaques que en aquell moment es trobaven en punt mort per la gran quantitat existent de joves que es dediquen a pintar totes les parets que es troben en el seu camí. La llista de sospitosos quedà més reduïda, i a la fi s'ha pogut procedir a la detenció de l'esmentat Moritz H. i dels seus companys d'«operacions».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris