algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

Unes 2.500 persones acomiadaren amb amargor l'ànima de Carme del Salto

La família rebé la solidaritat de tot el poble en el funeral celebrat a Portocristo

Unes 2.500 mirades de tristesa confluïren ahir a la església de Portocristo per donar el darrer adéu a Carme del Salto. L'amargor dels presents arribà a tots els indrets d'un edifici que alenava ràbia continguda.

La resposta del poble no pogué ser millor i més solidària per tal de donar suport a una família desfeta per les tràgiques circumstàncies de l'assassinat de Carme. El rector de l'església, Josep Caldentey, enfocà les seves paraules cap a la necessitat de pregar per l'ànima de la difunta com l'acte més vàlid que podien realitzar totes les persones que assistien al funeral. Caldentey també destacà que «el que més pot agrair la família és que vosaltres hagueu vingut a resar amb ells».

Els pares, germans i familiars més pròxims de Carme mostraren en tot moment una gran fortalesa si bé les llàgrimes rodolaren en alguns moments com un fet inevitable.

El conseller de Presidència del Govern balear, Antòni Garcies, va assistir a la cerimònia per acompanyar la família i preferí no referir-se a cap qüestió judicial ni iniciativa que pugui realitzar l'Executiu, a causa de la transcendència del moment.

Per la seva part, El Consell Insular de Mallorca fou representat per la seva vicepresidenta, Maria Antònia Vadell, que declarà, emocionada, que «la justícia ha d'actuar perquè el que la fa la paga, i a més ja hi comença a haver moltes causes pendents contra alemanys a Mallorca».

També el batle de Manacor, Miquel Riera, amb tot el Consistori al darrere se sumaren al suport popular per consolar la família Del Salto.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris