algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
18°

UM denuncia la Sala per haver autoritzat la construcció d'un aparthotel il·legal

La denúncia diu que es consentí una planta de més, vulnerant així la normativa

T. GARCIES. Can Picafort.
El grup municipal d'Unió Mallorquina ha dut l'Ajuntament de Santa Margalida als jutjats per la concessió d'una llicència d'obra que, presumptament, vulnera la normativa urbanística. Els regidors d'UM, Joan Monjo i Jaume Ribot han presentat als jutjats de Palma un contenciós administratiu contra el permís d'obra concedit el 16 d'octubre de l'any passat per la comissió de govern.

Per aquest document s'autoritzava Promociones Pastor Perelló S.L. a construccir un aparthotel de quatre estrelles amb planta baixa i tres altures a la primera línia del nucli de Can Picafort, quan segons UM, la normativa urbanística vigent només permetia aixecar una planta baixa amb dues altures.

Des d'UM es manté que la tramitació de la llicència ha estat irregular ja que el permís es demanà dia 15 i l'Ajuntament la concedí al dia següent. A més, afegeixen no entendre el perquè el promotor vdemanà permís primer per fer l'edifici amb dues altures i després presentà un projecte addicional per afegir un altre pis.

Unió Mallorquina ha denunciat també que l'establiment hoteler que s'acabà de construir a principi d'enguany ja ha funcionat aquest estiu sense llicència d'obertura. El regidor Joan Monjo ha qualificat d'impresentables els regidors de l'equip de govern (PP-CPU) als quals ha acusat de tenir una total manca d'interès en què es respecti la normativa urbanística del municipi. Així, assegura que fa 4 anys, quan UM governava s'encetà la revisió de la normativa urbanística del municipi per fer-la més restrictiva. Amb aquest motiu es decretà una suspensió d'obres de dos anys durant els quals el PP ni s'ha preocupat de continuar els tràmits».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris