algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

L'Ajuntament demana a l'Insalud que augmenti el servei d'urgències del PAC

L'organisme argumenta que existeixen moltes queixes sobre el servei d'urgències de l'hospital

L'Ajuntament de Manacor té intenció de sol·licitar a la Direcció Territorial de l'Insalud a Balears l'ampliació del servei d'urgències del Punt d'Atenció Continuada (PAC), situat a la barriada de sa Torre. El delegat de Sanitat del consistori manacorí, Bernat Amer (AIPC), ha manifestat que «el batle de Manacor, Miquel Riera (ALM) ha escrit una carta al director territorial d'Insalud, Javier Rodrigo de Santos, sol·licitant que es dugui a terme l'ampliació del servei d'urgències del centre de salut de sa Torre».

El delegat de Sanitat ha apuntat que és important tenir en compte que «hem rebut moltes queixes per part dels usuaris del servei d'Urgències de l'Hospital de Manacor». Segons Amer, «és interessant que la gent sàpiga que les queixes sobre el servei d'urgències es basen, especialment, en què els usuaris no són rebuts amb la rapidesa que requereix la urgència i els metges de torn fan esperar algunes hores per atendre els pacients».

El regidor de Sanitat ha especificat que «hi ha queixes de gent que ha hagut d'esperar fins a quatre hores perquè els atenguin en casos que són realment urgents».

Per la seva banda, el batle de Manacor, Miquel Riera (ALM), ha confirmat a aquest diari que ja s'ha entrevistat amb el coordinador del PAC de Manacor, Antoni Mesquida. El batle ha explicat que «hem comentat a Mesquida la nostra petició, i li hem recordat que el centre de salut de sa Torre era obert, abans de posar-se en funcionament l'Hospital de Manacor, les 24 hores del dia».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris