algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
16°

Els familiars de Carme del Salto volen que la justícia condemni prest Okulus

La família de Maria del Carme del Salto pretén que la justícia actuï amb rapidesa contra el presumpte assassí de la seva filla, que fa dos dies fou detingut al seu domicili per la Policia d'Hamburg. Així ho expressà ahir una de les germanes de la infortunada jove, qui va dir que la família s'ha llevat un pes de sobre en veure l'assassí de la seva filla detingut i traslladat a la presó. També confien en la justícia alemanya, la qual veuen com més severa que l'espanyola.

Andreas Okulus ja fou arrestat el juliol passat per la seva presumpta implicació en el cas de la desaparició de Carme del Salto. En aquella ocasió fou retingut i interrogat tant per la Policia alemanya com per un equip d'investigadors que portaven el cas des de l'Illa. L'home va sortir en llibertat tot i que es contradigué en un parell d'ocasions, però sempre va defensar la seva innocència. L'amollaren perquè no hi havia cap indici del cos de Carme, i hi havia la possibilitat que hagués marxat per la seva pròpia voluntat, tot i que familiars i amics varen rebutjar aquesta opció des del principi.

Sílvia del Salto manifestà que la família hauria preferit el judici a Mallorca, però després de conèixer que la legislació alemanya no extradirà Andreas Okulus, simplement pretenen que es faci justícia. El judici se celebrarà en uns mesos i la família ja avançà ahir que la seva intenció és anar-hi. Voldran seguir de prop totes les passes que condemnin Okulus.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris