algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

Agents de la Policia d'Hamburg arriben demà a l'Illa a cercar proves concloents

Col·laboraran amb els investigadors mallorquins per tancar el cas de Carme del Salto

88834

Andreas Ingo Okulus estarà a la presó un mínim de 6 setmanes abans que se'l jutgi.

TVE1.

Dos agents de la brigada d'homicidis d'Hamburg, que va detenir el principal sospitós de la violació i assassinat de la jove Carme del Salto, Andreas Ingo Okulus, es desplaçaran possiblement demà fins a l'Illa per tal de comprovar les gestions i investigacions portades a terme per la Policia judicial de la Guàrdia Civil sobre aquest terrible cas que ha trasbalsat l'opinió pública mallorquina.

La finalitat d'aquest viatge, segons el portaveu de la Policia d'Hamburg, Reinhard Fallak, és intercanviar informació amb els investigadors de Mallorca que han portat el cas de la desaparició i mort de Carme del Salto al llarg d'aquests darrers cinc mesos. Un dels principals aspectes en el qual s'ajudaran les dues parts, comentà Fallak, serà en la identificació de les empremtes digitals.

L'estudi de la geografia i l'anàlisi sobre el terreny d'allò que ocorregué la fatídica nit de maig ajudaran els investigadors alemanys a formar-se un judici sobre el que pogué succeir exactament entre Andreas i Carme, amb l'ajuda inestimable dels resultats de l'autòpsia.

El portaveu de la brigada d'homicidis de la Policia d'Hamburg qualificà «d'excel·lent» la col·laboració entre els investigadors per ara. Fallak també assenyalà que ja han començat els preparatius per al judici d'Andreas, que ara com ara es troba a l'espera en presó preventiva. Els preparatius requereixen el seu temps, per això no hi ha una data fixa per a la celebració del judici. Un altre aspecte sobre el qual volgué insistir fou en la complicació del cas, ja que, com tots els crims comesos a l'estranger, les proves han de ser traduïdes i remeses a Alemanya, i els testimonis han de ser traslladats d'un país a l'altre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris