algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

L'antiga central elèctrica és, des d'ahir, el nou centre comarcal de salut Xaloc

La consellera de Sanitat i Consum, Aina Salom, en va inaugurar les dependències

L'antiga central elèctrica de Campos és, des d'ahir, el nou centre comarcal de salut Xaloc. Enmig d'una gran expectació, la consellera de Sanitat i Consum del Govern de les Illes Balears, Aina Salom, va inaugurar les dependències que oferiran un ampli servei mèdic als municipis de Campos, ses Salines i el nucli de la Colònia de Sant Jordi. L'acte d'inauguració va ser molt breu ja que les intervencions per part de les autoritats autonòmiques i locals varen ser molt curtes.

La consellera Aina Salom va donar l'enhorabona al batle de Campos, Andreu Prohens, per haver aconseguit que es dugués a terme aquesta gran millora sanitària de la comarca del Migjorn al seu municipi. El batle Prohens va destacar la gran tasca realitzada per totes les persones que han fet possible la construcció del nou centre, com arquitectes, picapedrers, fontaners, etc. També va agrair la col·laboració del Govern balear per haver finançat el projecte. A l'acte d'inauguració també hi assistiren el director general de Sanitat, Josep Pomar, el director mèdic de la gerència d'atenció primària de l'Insalud, Tito Hidalgo, i una gran representació de la corporació municipal de Campos.

La rehabilitació de l'antiga central elèctrica municipal per convertir-la en el centre comarcal de salut ha suposat un cost de 110 milions de pessetes que estan subvencionats per la Conselleria de Sanitat, mitjançant un Pla 10.

L'edifici compta amb dotze aules de consultes mèdiques, una sala per a urgències, distintes cambres d'espera, així com espais habilitats per fer gimnàstica per a embarassades i rehabilitació, així com traumatologia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris