muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
17°

Preocupació davant l'imminent inici de l'ampliació del pont de can Rave

L'obra començarà en la pitjor època de l'any, atès el risc de pluges intenses

L'anunci de l'imminent inici de les obres de reforma i ampliació del pont de can Rave ha provocat reaccions diverses dins la població sollerica, encara que tothom considera que són molt necessàries.

Dies enrere, tècnics del Consell Insular, institució que finança el projecte pressupostat en 15 milions "tot i que segur que s'acabarà incrementant" juntament amb els de l'empresa que ha de fer l'obra i un representant de l'Ajuntament, visitaren l'obra per tal de determinar com executar-la perquè provoqui les mínimes molèsties possibles.

Un dels aspectes en què tots estigueren d'acord era que s'havia d'aconseguir que el trànsit a la zona no s'hagués de tallar més del que sigui estrictament imprescindible i per això s'ha decidit que les obres es facin en dues fases.

Així, primer es farà el pont nou, per tal que el trànsit pugui continuar anant pel que hi ha actualment, vora el qual és previst que es deixi un espai per a aparcament, per a continuació procedir al reforçament i reforma de l'actual pont, que com es pot veure a la fotografia ha patit els efectes de l'intens trànsit que suporta diàriament.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris