algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

Una banda introdueix a l'Illa documents falsificats per valor de tres milions

A l'operació, duta a terme per la Udyco, s'arrestà un jove de nacionalitat britànica

Un equip de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat (Udyco) del Cos Nacional de Policia de Palma detingué un jove de nacionalitat britànica amb relació a un delicte de falsificació de documents d'identitat i de xecs. Agents de la secció d'estupefaents mantenien la sospita, seguint unes pistes, que es produiria l'entrega d'un paquet a la seu d'una empresa de transports de Palma.

Per aquest fet, del qual tenien indicis suficients, muntaren un dispositiu el passat dia 28 d'octubre en què detingueren un jove estranger quan recollí un paquet en una coneguda empresa de transports de Palma. En el moment de la detenció, l'individu s'identificà amb una carta d'identitat belga en què constava com a Pierre L., però en el moment d'examinar el document, els agents d'estupefaents es fixaren en unes irregularitats en el segell de la carta, així com a la signatura, per la qual cosa sospitaren que era fals. El jove estranger reconegué que ell és britànic, no belga, i s'identificà com a Marc P., de 27 anys. Afegí que no sabia res sobre Pierre L. i que simplement actuava perquè li ho havien ordenat.

Sobre el contingut del paquet, el jove detingut declarà que no en sabia res, per la qual cosa els policies acudiren al jutjat demanant una ordre que els permetés obrir-ho, amb el consentiment del jutge. A l'interior hi trobaren diferents documents xecs i targetes, amb un valor aproximat de 2.600.000 pessetes.

Dins la caixa hi havia un total de 16 documents corresponents a quatre persones diferents, amb nom, foto i signatura també diferent. També hi havia euroxecs, 15 targetes de garantia, necessàries per cobrar els euroxecs, 28 targetes visa i 10 targetes d'identitat en blanc i sense fotografia. El jove passà a disposició judicial el passat 1 de novembre. La policia continua realitzant les gestions oportunes per trobar els caps del que se suposa que és una banda organitzada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris