cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

El nou institut del Port es posarà en funcionament el setembre del 2001

El Pau Casanovas impartirà el cicle formatiu d'automoció de grau superior

El futur institut de Port de Pollença començarà a funcionar en setembre del 2001. Aquesta data la confirmà ahir el tinent batle, Guillem Matheu (UM), després que el Consell de Govern acceptàs la cessió dels terrenys de 6.330 metres quadrats on es construirà l'institut.

El solar que l'Ajuntament de Pollença cedí primer al Ministeri d'Educació i Cultura (MEC) i ara a la Conselleria d'Educació acollirà un institut que, segons l'avantprojecte, compta amb una capacitat per a 350 alumnes i 12 unitats. A més, es deixa un espai per poder realitzar una posterior ampliació d'almanco quatre aules més. La superfície total construïda serà de 2.738 metres quadrats.

Els terrenys que ahir s'acceptaren en Consell de Govern s'ubiquen vora la urbanització de Bóquer, en la cantonada entre els carrers Roger de Flor i Pere Melià.

L'avantprojecte preveu la construcció d'un edifici de dues plantes en forma d'ela i amb un pati interior. Aquest disseny respon al fet de trobar-se enmig d'una zona hotelera. Per això mateix, ara l'Ajuntament ha decidit modificar l'entrada de l'institut, que s'ubicarà a un costat, segons informà ahir Matheu.

En un termini màxim de 15 dies, l'Ajuntament pensa comptar ja amb l'esborrany del conveni que ha de redactar la Conselleria d'Educació. El calendari doncs s'està complint com també constatà el regidor d'Educació, Joan Cerdà, i si segueix talment com ara el futur institut de secundària es podrà començar ja a principis del 2000.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris