cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
22°

Unes 10.600 persones veuran créixer un 7'1% la seva pensió el desembre

El Fòrum de la Immigració serà una realitat en un termini màxim de tres mesos

La consellera sense cartera Fernanda Caro va reiterar ahir la voluntat del Govern balear de fer «efectiva la pujada dels complements extraordinaris a les pensions més baixes» en dues tongades, la primera de les quals tindrà lloc el pròxim mes de desembre.

La intenció del Govern, segons Caro, és la de complementar les pensions més baixes de les Illes Balears una mitjana del 7'1% mitjançant una paga única. Un total de 10.600 persones es beneficiaran d'aquesta mesura que l'Executiu autonòmic aprovarà en la pròxima reunió del Consell. «El Govern proposa aquesta fórmula d'aplicació perquè sigui tan ràpida com es pugui», va declarar la consellera.

Caro va qualificar de «posició bastant indigna» el fet que el PP es gasti «centenars de milions» en campanyes per als grans i que el Govern central «regali» doblers a persones que no compten amb un mínim de qualitat de vida».

D'altra banda, el Consell de Govern d'ahir va donar també carta de naturalesa al Fòrum de la Immigració de les Illes Balears a proposta de la Conselleria de Treball.

Aquest Fòrum, que serà creat en un termini màxim de tres mesos, té l'objectiu, segons Caro, de «promoure i facilitar la participació, la consulta i el diàleg de totes les institucions i les entitats implicades en el procés d'integració social dels immigrants i refugiats» que viuen a les Illes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris