cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
17°

Requisen un puma sense papers a un veí a instàncies de l'Ajuntament

Els propietaris, indignats, diuen que enlloc cuidaran l'animal tan bé

El servei d'Aduanes, mitjançant el Seprona de la Guàrdia Civil, va fer efectiu ahir horabaixa el requisament d'un puma americà, perquè no disposava de cap tipus de papers, enmig d'un gran desplegament de mitjans.

L'animal es trobava en una casa de foravila propietat de Manuel López, que n'havia tingut cura durant els cinc anys de vida que té l'exemplar. López reconegué que li havien regalat el puma sense donar-li'n papers, i que Aduanes, ara fa tres anys, ja li n'havia reclamat la propietat per aquesta causa. L'Administració, emperò, l'hi cedí de per vida, perquè no tenia un lloc on deixar-lo; i perquè ell disposava d'unes instal·lacions adequades per a l'animal.

Ara, emperò, se li ha tornat a reclamar l'exemplar a petició de l'Ajuntament d'Inca. De fet, López culpa directament l'Administració municipal, i més en concret el secretari, d'intransigents i de pressionar Aduanes perquè s'emportàs el puma.

Els propietaris primitius de l'animal es manifesten indignats amb l'actuació municipal; i asseguren que enlloc no estarà tan bé com amb ells, ja que hi tenien tot tipus d'atencions. A més, diuen que els veïns els donen suport. L'exemplar, després de ser adormit ahir amb dards anestesiants, fou transportat dins una gàbia fins a l'autosafari de Manacor, on romandrà a partir d'ara.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris