algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

El PP demana al consistori que guardi «silenci» sobre els «forats» que deixaren

Antoni Alemany fa saber a Miquel Ramis que ell no agafa el compromís de fer-ho

L'agrupació municipal del Partit Popular ha entregat un document a l'Ajuntament d'Alcúdia per demanar al batle que «mantenguin les formes, és a dir, un prudent silenci»; i «tenguin l'honestedat de convocar amb la major brevetat» una reunió «per depurar les factures per extres d'obres iniciades en el nostre anterior mandat». Després fan saber al batle, Miquel Ferrer, que alguns membres del seu equip de Govern «segueixen, públicament, contant l'existència de forats, de forma políticament interessada»; d'aquí la necessitat de mantenir el «silenci», segons el PP.

Aquest intent per aturar les manifestacions de l'equip de Govern entorn de les obres extres portà, ahir, l'ex batle de l'Ajuntament d'Alcúdia, Miquel Ramis, a adreçar-se al portaveu socialista, Antoni Alemany, per demanar-li, de bell nou, que no tregui a la llum pública qüestions com ara els 19 milions que costen les persianes del col·legi Porta des Moll, i que la Conselleria d'Educació no va voler pagar. La setmana passada, Alemany no dubtà a denunciar públicament que l'anterior Govern popular va fer obres de manteniment al col·legi Porta des Moll aprofitant les reformes d'urgència que s'hi duien a terme. El portaveu socialista també constatà com a fet «greu» que l'empresa de fusteria contractada per fer aquestes obres de manteniment era d'un regidor del PP.

Ahir, emperò, Alemany va fer saber a Ramis, en el decurs de la sessió plenària, que ell no vol agafar el compromís de no fer manifestacions públiques. Per la seva part, el batle, Miquel Ferrer, afegí que fins ara no s'havien reunit per tractar els extres que van sorgint així com avança l'actual legislatura, perquè «els tècnics encara hi estan fent feina».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris