cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Suspenen la manifestació contra els incendis perquè el PP l'havia polititzada

Silva: «S'ha intentat desvirtuar la demostració del nostre rebuig als incendis»

L'Ajuntament d'Artà ha decidit anul·lar l'acte de rebuig contra incendis que tenia previst celebrar el proper dissabte. La manifestació s'havia de dur a terme amb la participació de les distintes entitats del poble i el cos de voluntaris. Segons ha explicat el tinent de batle, Josep Silva (PSOE), «hem acordat anul·lar la manifestació en contra dels incendis, perquè durant les darreres setmanes s'ha fet molta política sobre l'incendi d'Artà, sobretot a nivell de Parlament».

Silva recrimina que «el PP balear n'ha fet campanya a nivell del Govern; així mateix, el PP local també ho ha utilitzat per anar contra l'Ajuntament, seguit d'un sector del cos de voluntaris». Segons Silva, «s'ha intentat desvirtuar el sentiment que en un principi es volia fer patent, que no era altre que mostrar el nostre rebuig cap als incendis que es produeixen a la nostra zona».

El primer tinent de batle comenta que «potser ja no és important organitzar la manifestació, vist que l'Ajuntament d'Artà ha pressionat perquè es dugui a terme la redacció del Pla d'Ordenació de Recursos Naturals (PORN); i ha instat els altres ajuntaments de la comarca, com els Capdepera i Sant Llorenç, perquè s'adhereixin a la nostra iniciativa».

El regidor socialista considera que «des de l'equip de Govern (IA-PSOE) hem demostrat que volem la protecció de les muntanyes i que demanam més mesures per lluitar contra els incendis i prevenir-los».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris