algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

El pacte vol fer una auditoria sobre els comptes de l'anterior govern

El nou pacte de govern a l'Ajuntament de Son Servera està estudiant la possibilitat de realitzar una auditoria davant «les irregularitats comptables heretades de l'anterior govern popular», segons va explicar l'actual batle socialista, Eduard Servera.

A la sessió plenària extraordinària celebrada la nit de dimecres, es va aprovar una modificació del pressupost d'uns 160 milions de pessetes per poder costejar el que el pacte de progrés qualifica «d'irregularitats econòmiques del PP», segons va manifestar l'actual batle socialista Eduard Servera.

A la modificació del pressupost es va incloure el pagament d'un total d'11 milions de pessetes per realitzar el tancament d'un solar, «projecte adjudicat a dit per l'exbatle Barrachina», segons Eduard Servera, així com unes despeses de 13 milions de pessetes «als vigilants de la platja que no havien estat contractats prèviament».

L'expedient de modificació del pressupost de despeses mitjançant nous i majors ingressos, baixes de crèdits de costs d'altres partides i baixes per anul·lació va tenir el suport per tots els grups, en canvi els edils del PP votaren en contra de les tres dedicacions exclusives del pacte de govern: Gerard Ruiz (PSOE), Miquel Àngel Vilallonga (PSM) i Antoni Oliver (PSM).

El portaveu del PP, Miquel Àngel Calviño, va afirmar que «el nostre partit no està en contra de les dedicacions exclusives, el que ens sembla exagerat és que siguin tres dedicacions exclusives i amb sous anuals de cinc milions de pessetes brutes cada un dels edils».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris