algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
15°

Cort comença l'«expulsió» dels cotxes privats del centre històric de Palma

Es crearan dues noves zones Acire al voltant del Palau Reial i la plaça del Mercat

63958

El carrer de Palau Reial ahir dematí.

S.BENNÀSAR. Palma.
Cort continua encaparrotat a excloure els vehicles particulars dels no residents del Centre Històric de Palma. Amb aquesta finalitat, a partir de la mitjanit de dilluns, dues noves àrees de circulació restringida vetaran l'accés de vehicles a la zona de la plaça del Mercat i a la del Palau Reial i el Mirador.

Aquestes àrees impliquen, pel seu entramat, que sols hi puguin circular els vehicles dels residents, per tal que aquestes persones puguin estacionar al voltant de casa seva.

Segons va explicar el regidor de circulació de Palma, José Manuel Sierra, «l'ampliació de la zona Acire respon a la necessitat d'exclusió dels cotxes particulars del centre històric de Palma. Les característiques d'aquest nucli fan inviable el manteniment de l'actual flux circulatori; i, a més, tenim uns elements patrimonials que estam recuperant, i als quals no els fa gens de bé la circulació de vehicles».

Els carrers al voltant de la plaça del Mercat afectats per aquesta restricció són els de Costa de can Santacília, el carrer de can Danús i la Costa d'en Brossa. Al voltant de Palau Reial i Mirador també es tancaran els carrers Estudi General, Almudaina, Sant Sebastià, Sant Roc, Capiscolat, Deganat, Sant Bernat, Palau, Sant Pere Nolasc, Zanglada, Miramar i Ginard.

«Evidentment el trànsit per als no residents també estarà prohibit, de tot, a la plaça de l'Almoina. Som una de les poques ciutats europees on la gent arriba amb el seu cotxe fins a la catedral, i això no es pot ser» assegurà Sierra.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris