algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Urbanisme nega la llicència d'activitat a la nova benzineria de l'Arenal

Els regidors de l'oposició es convertiren en majoria i hi votaren en contra

La benzineria del camí de Can Capó, a l'Arenal, no podrà obrir les seves portes. El Consell de Gerència d'Urbanisme decidí ahir no concedir la llicència d'activitat per a aquest establiment de venda de benzina.

El fet es produí perquè l'equip de Govern estava en minoria en el moment de fer les votacions. Segons va explicar el regidor d'Urbanisme, Rafel Vidal, «ara l'única cosa que es pot fer és que la propietat recorri la decisió que s'ha pres avui i esperar el resultat d'aquests recursos».

L'oposició ha decidit votar en contra de l'atorgament de la llicència d'activitats perquè els regidors dels diferents grups creuen que no es compleixen les condicions de moratòria contemplades en la revisió del Pla general d'ordenació urbana.

Aquesta modificiació suposava la capacitat per impedir les sol·licituds de llicències d'instal·lació de benzineries en el centre urbà de Palma. Aquesta modificació del planejament va ser motivada per la necessitat de perllongar la suspensió de la concessió de llicències que es va aprovar el març de 1997 pel Consistori per un període d'un any.

Segons el que s'havia acordat per Cort, les estacions sols poden situar-se a polígons industrials, zones de ports i aereoports, zones marítimo-terrestres o a carreteres, prèvia obtenció de la declaració de bé d'interès general del Consell.

Vidal assegura que la moratòria primigènia ha caducat i que ara les normes que han de regir són les del Pla general d'ordenació urbana després de la seva revisió.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris