algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
16°

El majorista C&N durà de compres a Mallorca 35.000 centreeuropeus

Gaudiran de descomptes del 15%, gràcies a la campanya «Shopping Auf Mallorca»

El majorista germànic Condor&Neckermann (C&N) durà entre 30.000 i 35.000 turistes alemanys a Mallorca durant la temporada baixa perquè realitzin compres, amb descomptes d'entre el 10 i el 15%, en més de 300 comerços de Palma i la Part Forana, adscrits a la campanya de promoció turística «Shopping Auf Mallorca».

El touroperador (TO) alemany anuncià que aquesta temporada baixa transportarà un 15% més de viatgers més que l'any passat i tancarà l'any amb 1'25 milions de clients. Les institucions impulsores d'aquest projecte són l'Executiu balear; la Cambra de Comerç; C&N; Afedeco i Pimeco.

El president de la Cambra, Miquel Lladó, aclarí que els descomptes «no discriminaran el turisme espanyol o d'altres països», ja que C&N promociona en el seu catàleg d'hivern un paquet vacacional cap a Mallorca amb aquest objectiu comercial. És per això que el TO alemany ha editat 7.000 catàlegs, amb les corresponents targetes que donaran accés a la rebaixa.

Amb aquesta iniciativa, les coorporacions comercials de les Pime i les entitats turístiques han col·laborat plegats, segons Lladó, per «unir turisme i comerç». Així es vol fomentar la desestacionalització turística a través de l'oferiment de noves possibilitats d'oci i potenciar la compra a comerços i de productes insulars en els mesos de la temporada baixa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris