cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
24°

Els comerciants de la plaça Major es barallen per les obres de les galeries

Afirmen que alguns dels establiments més mal situats estan condemnats «a mort»

El projecte de reforma de la plaça Major no satisfarà tots els comerciants de les galeries. Així quedà demostrat quan, en el decurs de la presentació d'aquest projecte, Antònia Reus, una de les comerciants de la galeria, acusà formalment els redactors de la reforma i els que la defensen de «condemnar a la mort comercial» determinats establiments del centre.

Reus va aprofitar la presència dels mitjans de comunicació per assegurar que hi ha vuit comerços als quals se'ls dificulta l'accés. Aquests establiments estan situats just a la zona més propera a l'entrada a les galeries de la part de Sant Miquel. «La instal·lació de les noves escales mecàniques contribuirà a reduir encara més l'espai que tenim. Aquest projecte no ens agrada».

Malgrat l'ensurt inicial de les autoritats presents a l'esdeveniment, les reivindicacions no s'acompanyaren de cap altra mena d'acte de protesta.

El president dels comerciants de les galeries, Juan Gómez, va explicar que «avui és un dia molt important perquè aquesta reforma és molt necessària. La voluntat dels comerciants i dels propietaris és continuar treballant aquí per ser l'enveja de tots els comerciants de Palma».

Com que les obres "pressupostades en més de cinc-cents milions de pessetes" estan subvencionades per Cort i el Govern balear, els comerciants convidaren representants de cada institució a presidir l'acte.

El regidor d'Urbanisme, Rafel Vidal, va dir que «la vehiculació de la zona comercial mitjançant l'ús de les escales mecàniques i el vidre servirà per potenciar una zona que necessitava a marxes forçades que ens preocupàssim per ella».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris