nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
19°

Un individu agredeix sexualment dos menors en el seu pis de Palma

L'home, de 38 anys, amenaçà els nins i els digué que no contassin res

Funcionaris del Cos Nacional de Policia, de Palma, detingueren un individu acusat per dos menors, d'uns onze anys d'edat, d'haver-los agredit sexualment fa una setmana.

L'home, segons el testimoni dels nins, s'acostà a ells quan es trobaven jugant a la platja de Can Pere Antoni. Es mostrà molt simpàtic i els va oferir passar una bona estona a casa seva, que es troba a prop de l'esmentada platja, i els nins, aliens a tot acceptaren la proposta. Segons el testimoni dels dos afectats, l'individu de 38 anys, identificat com Ginés L.F., els pujà al seu pis i va comentar-los que es divertirien. Agafà una cinta de vídeo i la posà. A la cinta, segons un dels menors, sortien homes i dones sense roba que feien «coses porques». En un moment donat, els començà a abraçar i a tocar.

En repetides ocasions Ginés L.F. amenaçà els nins i els digué que no devien contar res del que estaven fent. A continuació els dugué al bany, els despullà i els obligà que li practicassin una fel·lació. Els nins també contaren, a la seva declaració a la policia, que els posà pólvores de talc i crema pertot el cos i que els obligà a tocar-lo. Fins i tot s'arribaren a prodir penetracions amb el penis i amb els dits de l'acusat, dins el bany i a l'habitació de l'agressor.

Segons la policia, tenint en compte les declaracions dels agredits, se sospita que passaren unes hores en el pis de Ginés, que els amenaçà i els obligà a fer tot el que feren. Abans que els menors abandonassin la casa els digué que no contassin res a ningú, i si ho feien, que els faria mal.

L'home fou detingut quan es tingueren coneixement dels fets, i en els propers dies passarà a disposició judicial.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris