algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
17°

Turisme reclama més implicació de majoristes i aerolínies amb Un hivern a Mallorca

Ibatur vol que els actes hivernals siguin un ganxo turístic

La directora de l'Institut Balear de Turisme (Ibatur), Ina Martínez, i el president de Foment de Turisme de Mallorca, Miquel Vicens, en el decurs de la presentació de la vintena edició d'Un hivern a Mallorca, reclamaren una major implicació dels majoristes i de les companyies aèries.

Martínez remarcà que des de l'Ibatur es vol que aquests fets culturals es converteixin en un «reclam turístic» per ells mateixos i així potenciar la desestacionalització. És per això que realitzà una «gran petició» als majoristes que continuen ofertant cada cop més paquets vacacionals per a Mallorca durant la temporada baixa, amb tota classe d'informació, i que els facin extensibles a les Pitiüses i a Menorca.

El màxim responsable de Foment aclarí que els «gran beneficiaris» de la desestacionalització turística són les aerolínies. Vicens anuncià la intenció de mantenir negociacions amb les companyies aèries «per demanar-los que donin un major cop de mà».

Un hivern a Mallorca tindrà enguany un pressupost de 121'5 milions. Les institucions organitzadores s'han marcat una sèrie d'objectius com ser l'element bàsic cultural i d'animació a Mallorca durant la temporada baixa; la seva difusió en els mercats emissors perquè actuï com a element d'atractiu a l'hora de decidir el viatge; i que es comporti com a vehicle d'integració entre visitants i residents, ja que «també està dirigit als ciutadans mallorquins», segons el coordinador del programa, Santiago Salom.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris