cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
21°

Els turistes de la Platja de Muro troben que l'Albufera està mal gestionada

El diagnòstic sociològic revela l'opinió que té el client sobre els espais naturals

«El turistes que visiten la Platja de Muro consideren que els espais naturals, entre els quals es troba el parc natural de l'Albufera, no estan ben gestionats». Aquesta valoració es desprèn d'un diagnòstic sociològic que Gerència de Gestió Mitjans de Comunicació (GGMC) ha realitzat a partir de 400 entrevistes fetes a turistes que s'han allotjat a la planta hotelera de la Platja de Muro entre els mesos de juliol i agost d'enguany.

Els indicadors de qualitat percebuda pels turistes posen de manifest que els espais naturals representen un punt negre dins la Platja de Muro. La carretera que travessa aquest nucli turístic també rep una puntuació negativa, de 5'2 sobre una màxima de 10 punts. Aquesta és la mateixa puntuació que donen als espais naturals.

La bona acceptació d'aquesta zona turística no ve donada, doncs, per l'entorn de la Platja de Muro, sinó per la qualitat dels allotjaments turístics. Els complexos hotelers reben una puntuació «altíssima» "en paraules del director de l'estudi, Antoni Tarabini" de 7'6 punts. Així mateix, el diagnòstic realitzat per GGMC revela una sèrie de desajustaments com ara el fet que el turista doni poca importància a les carreteres, a l'entorn natural i a l'entorn rural. Aquesta manca d'importància és deguda al fet que «el turista creu que aquests temes estan resolts, suposen que en un destí madur aquests temes haurien d'estar resolts», concreta Tarabini. Però després, un cop a Muro es troben que aquests espais necessiten millorar.

D'entrada, també donen per bona la qualitat de les platges. Però més tard s'adonen dels problemes de saturació que presenten les platges de la zona, aspecte al qual s'ha d'afegir la pèrdua d'arena ocasionada per la vasculació de sediments des del sud i cap al nord, això és, des del terme de Can Picafort i cap a Alcúdia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris