algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

L'inici del novembre és quatre graus superior a la temperatura mitjana del 98

El bon temps provocà un altre èxode cap a les platges i les segones residències

Les temperatures màximes registrades a les Balears durant aquests dies de tardor són per sobre de la mitjana que correspondrien per aquestes dates, uns 3'85 graus centígrads, la qual cosa ha provocat que estiguem vivint un perllongament de l'estiu. Aquest fet reafirma les previsons del Centre Meteorològic Regional de les Balears, que anunciaren que enguany serà l'any més sec del segle. A Palma els termòmetres arribaren als 24 graus.

Aquest temps primaveral propicià que els balears acudissin en gran multitud a presentar les seves ofrenes florals als seus finats el dia de Tots Sants. D'altra banda, turistes i una part dels ciutadans illencs decidiren aprofitar les bones temperatures i els raigs de sol per perllongar la seva fesomia estival.

Revisant el mercuri dels termòmetres balears, les temperatures mínimes que s'han assolit a la tardor són lleugerament superiors, però poc significatives, ja que s'apropen als valors habituals en aquest període. Actualment s'estan registrant una mitjana de 14 graus centígrads.

La calor és la tònica habitual d'aquests dies a l'Arxipèlag balear. Això ha motivat que les platges de les Balears estiguin plenes de turistes i de balears que no renucien a prendre banys de sol. A més, ha facilitat que les ofrenes florals en el dia de Tots Sants es desenvolupàs amb normalitat, sense que els ciutadans de les Illes patissin les inclemències del temps, mentre recorden els seus difunts.

La bonança climàtica s'ha aliat amb la campanya turística d'enguany, que està registrant xifres rècords d'ocupació en aquests mesos finals de la temporda. Aquest fet ha propiciat que l'oferta complementària, com també els espais d'esbarjo dels establiments hotelers de les principals zones turístiques, continuïn funcionant a ple ritme.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris