algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

El projecte del pavelló s'haurà de fer nou perquè el terreny és argilós

El regidor d'Esports denuncia que el PP volia fer l'obra sense cap estudi geològic

El projecte del pavelló cobert que l'anterior equip de govern del PP de Porreres havia duit a terme ha resultat del tot inviable perquè els terrenys argilosos sobre els quals s'havia d'assentar són inestables. Davant aquest entrebanc, l'actual Ajuntament no tindrà més remei que suspendre l'expedient i comanar la redacció d'un nou projecte i tirar al fems el que estava fet.

El regidor d'Esports, Joan Barceló (PSM), va manifestar que «la nostra indignació és evident perquè aquest fet suposa que les obres del nou poliesportiu es retardaran mig any més com a mínim, ja que s'haurà de fer un nou projecte». Així mateix, Barceló denuncià que «l'anterior Consistori del PP s'atreví a treure a concurs públic l'adjudicació de les obres del pavelló cobert sense els estudis geològics previs. Aquests són obligatoris per poder dur endavant l'edificació», digué el regidor d'Esports.

L'estudi geotècnic que ara ha elaborat la Direcció General d'Esports dedueix que els terrenys sobre els quals s'havia d'ubicar el poliesportiu, vora l'Escola Nova de la vila, no eren aptes. L'informe diu que el terreny és argilós de caràcter expansiu. Segons Barceló, «davant aquesta problemàtica, haurem de plantejar-nos dues possibilitats per poder edificar el pavelló; la possible reubicació del recinte esportiu a un altre indret o bé la construcció d'una cimentació especial en els mateixos terrenys».

El portaveu de l'oposició, Jaume Gil (PP), explicà que «el projecte del pavelló és susceptible d'ubicar-se indistintament a un lloc o un altre».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris