nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
12°

Les barreres arquitectòniques del centre seran eliminades per la brigada

Crearan rampes per a minusvàlids a la zona de vianants

El pacte de govern de l'Ajuntament de Manacor (ALM, AIPC, PSM i PSOE) té intenció d'eliminar les barreres arquitectòniques del centre a principi d'aquesta propera setmana. La brigada municipal d'obres, dirigida pel delegat de Serveis Generals, Francesc Acuñas (PSOE), serà l'encarregada de dur a terme l'eliminació de les barreres arquitectòniques instal·lant unes rampes a diversos punts conflictius de la zona centre que fou habilitada per a vianants per l'anterior equip de govern popular.

L'Associació de Paraplègics i Grans Minusvàlids de Balears, presidida per Moisès Magan, va sol·licitar, fa aproximadament un any, a l'anterior composició de govern que es retirassin les barreres arquitectòniques de la zona per a vianants.

Moisès també protestà perquè no s'havia respectat el dret de les persones que pateixen deficiències físiques de poder desplaçar-se lliurement per la zona per a vianants.

Magan demostrà les dificultats que pateix una persona que necessita d'una cadira de rodes per traslladar-se d'un lloc a l'altre a causa de la seva deficiència física intentant pujar un gran escaló de la voravia que dóna accés a la zona de vianants.

La portaveu de l'equip de Govern, Maria Antònia Vadell (PSM), va afirmar que «ara que les obres d'habilitació per a vianants del centre de la ciutat estan a la seva recta final, és el moment oportú per fer les obres per eliminar les barreres arquitectòniques».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris