algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
21°

L'exbatle Roig fou lloat per haver donat els terrenys del parc de n'Hereveta

El Consistori li descobrí una placa al parc aprofitant el dia de la Fira

L'exbatle popular de Porreres, Josep Roig, va rebre ahir un emotiu homenatge al parc de n'Hereveta, on va descobrir una placa d'agraïment per haver regalat els terrenys a aquesta població.

L'acte va ser organitzat per l'actual composició de govern a l'Ajuntament de Porreres (UM-PSM), aprofitant la celebració de la Fira d'octubre.

Josep Roig no va poder contenir les llàgrimes provocades per l'emoció quan va llegir el contingut de la placa i es va dirigir al públic dient que estava molt content i que la seva màxima satisfacció ha estat poder donar aquests terrenys perquè ho gaudeixi el poble de Porreres.

L'acte fou presidit pel batle de Porreres, Joan Sastre, el president de la Comunitat Autònoma, Francesc Antich i la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar. També hi eren presents el vicepresident del Govern, Pere Sampol; el conseller de Presidència, Antoni Garcies; la vicepresidenta del Consell, Maria Antònia Vadell, així com diferents batles de la Mancomunitat del Pla, l'expresident del Govern, Jaume Matas, i els dirigents del PP, Jaume Font, Jaume Ribas, Ventura Blach, Josep Aloi i Jaume Gil.

La Fira d'Octubre va comptar amb una gran varietat d'activitats. Després de l'homenatge a Josep Roig, es va celebrar a la plaça davant l'Escola Nova, una gran exhibició de doma de cavalls a càrrec del Centre Eqüestre Nord. Al mateix lloc es va dur a terme una mostra dels diferents cavalls de raça del poble de Porreres organitzada pel grup d'aficionats porrerencs al cavalls de raça.

Després es va procedir a la presentació del llibre de les Jornades del Pla, celebrades a Porreres, a càrrec de la doctora i professora de la UIB, Maria Barceló i Crespí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris