cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
19°

L'oposició critica el mal estat dels parcs infantils del terme municipal

Uns 700 veïns reclamen una millora dels parcs de la Colònia de Sant Pere

Els dos grups de l'oposició PP i EU-Els Verds han criticat el mal estat dels parcs infantils del terme municipal d'Artà. La portaveu del grup popular, Marian Sansó, va presentar, a la darrera sessió plenària, una moció d'urgència per reclamar una millora dels dos parcs existents al nucli de la Colònia de Sant Pere, aportant també un escrit signat per set-cents veïns residents a aquesta població.

Sansó va expressar que els parcs de la Colònia «no estan pavimentats i el terra està recobert de grava, també s'ha pogut constatar que alguns dels jocs infantils no estan ben reforçats i això pot ser molt perillós per als nins».

El portaveu d'EU-Els Verds, Julen Adrian, va donar suport a la moció del PP, vist que ell també presentava una moció demanant la millora dels parcs infantils del municipi. Adrian va exposar que «recentment s'han realitzat obres de diferent importància en els tres parcs infantils d'Artà, no així en els dos de la Colònia».

Julen va proposar que s'instal·li el mateix paviment dels parcs d'Artà als de la Colònia, que els cinc parcs tenguin una font pública així com banys públics de manera permanent. L'equip de govern (IA-PSOE) va rebutjar la urgència de la moció presentada per ambdós partits considerant que no era un tema prioritari.

Així mateix, el batle d'Artà, Montserrat Santandreu, va contestar que «la millora constant i continuada dels parcs infantils del municipi és un compromís que fa temps que aquest Ajuntament ve assumint i això ho demostra el fet d'haver remodelat la majoria dels espais públics d'Artà i la Colònia».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris