algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
18°

Un incendi destrueix un setè pis del carrer Ricard Ortega de Palma

Un altre foc originat de matinada acabà arrasant un cotxe i un contenidor

Un àtic del carrer General Ricard Ortega, una travessia de les Avingudes de Palma, va quedar destruït durant la nit del dissabte com a conseqüència d'un incendi que es va propagar amb celeritat. Per fortuna no es varen haver de lamentar danys personals, ja que els seus inquilins, un grup d'immigrants de raça negra, no es trobaven a la casa.

El foc es va iniciar a les 23.30 hores i va ser una veïnada la que va advertir de les perilloses flamarades i immediatament va avisar el cos de Bombers de Palma.

La Policia local i una unitat de bombers varen dessallotjar els veïns del número 5 del citat carrer palmesà i començaren a lluitar contra les flames que posaven en perill la resta de pisos de la finca.

I és que de fet, les tasques d'extinció varen ser més que complicades, encara que finalemt els bombers varen donar per extingit l'incendi. El foc, però, va afectar greument l'immoble i els danys seran milionaris. De moment es desconeixen les causes que varen provocar el sinistre, encara que s'ha iniciat una investigació.

La nit, però, va donar més feina als bombers. A les cinc i mitja de la matinada es va produir un incendi en un cotxe i en un contenidor de fems situats en el carrer de Mestre Perosi, a la barriada d'El Vivero. Es tracta d'un turisme, un Opel, que va quedar completament arrasat per les flames igual que el contenidor. Els veinats del carrer, especialment els que es trobaven enfront del cotxe cremat, varen mostrar la seva preocupació i indignació pel desagradable accident del qual encara queda pendent l'origen. Tot i que no va ocasionar danys personals, els veïnats es varen endur un bon ensurt.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris