lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

La nova parada d'autocars del parc de les Estacions s'emprarà a partir del mes de juny

Ahir es presentà per part d'SFM el projecte modificat

Amb l'objectiu principal de resoldre amb la major urgència possible el problema de la càrrega de passatgers del servei discrecional d'autocars, ha estat aprovat el projecte de l'estació d'autocars que definitivament s'ubicarà a l'espai que queda entra el carrer Eusebi Estada, el pont del tren i les vies del ferrocarril i que compta amb un pressupost de 250 milions de pessetes. Les obres podrien començar el gener i en el termini d'uns sis mesos es preveu que ja pugui ser emprada l'explanada d'aparcaments, no així l'edifici, les obres del qual no són considerades tan urgents.

El projecte va ser presentat ahir per José Antonio Santos, director gerent de serveis ferroviaris de Mallorca, que explicà que s'ha decidit «recuperar el projecte inicial, que estava realitzat sobre planells teòrics. En el projecte primitiu els autobusos apareixien aparcats en bateria, però en projectar-los en mesures reals això no és possible, per la qual cosa ha estat necessari modificar els plànols en els quals s'ha resolt el problema dels aparcaments amb uns trenta vehicles col·locats en paral·lel».

A aquesta solució s'ha arribat després de diverses reunions dels tècnics de la Conselleria de Foment, l'Ajuntament, el cap d'explotació dels Serveis Ferroviaris de Mallorca i els representants dels transportistes.

En la reunió de dijous passat no hi va haver discrepàncies pel que fa a l'estació, però les postures no trobaren acord en relació a la instal·lació de la marquesina i l'accés dels viatgers des de la plaça d'Espanya, per a la qual cosa s'ha donat una altra setmana de termini per a una propera reunió en la qual es plantejaran aquests assumptes addicionals.

S'ha de tenir en compte que la distància màxima des de la plaça d'Espanya és de cinc-cents metres i sols n'hi haurà 250 fins al lloc on estacionaran els primers autobusos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris