algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Un grup de joves inicien la revista «Pou Viguet» per promocionar i defensar la cultura popular

Qui ha dit que els joves no es preocupen per la cultura? Si volen un exemple del contrari, basta passin per Vilafranca de Bonany i comprin la nova revista Pou Viguet que ha començat a circular aquest mes. Hi trobaran un recull de la història quotidiana del poble i una defensa del patrimoni cultural.

I tot això, realitzat amb la il·lusió d'un consell de redacció i un grup de col·laboradors del que destaca per sobre de tot, la joventut i la seva afecció al periodisme.

Ja fa un any que es fa feina en la revista i el primer que es va decidir és que havia de ser un nou projecte respecte de l'anterior publicació que existia, Es Molí Nou, que deixà d'existir el setembre de l'any 1998.

El contingut de Pou Viguet fa referència a tots els àmbits de la cultura i pretén ser un reflex de l'opinió de tot el poble. La revista compta amb seccions d'informació local, d'ecologia i natura, educació i salut, opinió, enquestes d'actualitat, entrevistes, glosses, còmics i fotos antigues.

L'Ajuntament disposarà també d'unes pàgines per donar constància dels plens si bé, els responsables de Pou Viguet asseguren que no permetran que es faci cap tipus de propaganda partidista.

El nom de la revista, escrita íntegrament en català, fa esment a un pou de la localitat d'origen àrab que tingué gran importància en tots els àmbits de la vida quotidiana del poble ja que era un camí de pas molt transitat.

El Pou Viguet, editada per l'Obra Cultural Balear de Vilafranca, no sols ha evolucionat en els continguts sinó també en l'aspecte estètic amb una nova maquetació i la inclusió del color a la portada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris