algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Detinguts dos homes acusats de donar una pallissa per encàrrec a un empresari

Són polonesos i, amb 2 companys, foren contractats per un antic soci de l'afectat

Dos dels quatre homes que contractà un empresari alemany perquè donassin una pallissa a un antic soci foren detinguts ahir a la matinada per efectius de la Guàrdia Civil a l'aeroport de Son Sant Joan quan es disposaven a deixar l'Illa. L'empresari i els altres dos sicaris són cercats per la Guàrdia Civil.

Els 4 individus, de nacionalitat polonesa, agrediren l'home el divendres al matí quan aquest anava en cotxe acompanyat d'un amic i li digueren que havia de tornar doblers al seu soci. Segons relatà l'agredit a la Benemèrita, anava pel carrer Blanes, a Portals Nous, amb el seu amic, quan de cop quatre homes, armats amb bats de beisbol, s'acostaren al seu cotxe procedents d'un turisme que duia uns minuts seguint-los. A continuació, els obligaren a baixar del cotxe i començaren a copejar-los amb els pals.

Mentre tot això ocorria, un dels sicaris advertí l'empresari afectat que tornarien a copejar-lo si no tornava doblers al seu soci. Després se n'anaren deixant les víctimes esteses a terra. Afortunadament cap d'ells no sofrí ferides greus.

Aquests acudiren a la Guàrdia Civil i denunciaren l'agressió. L'afectat digué que va compartir negocis fa un temps amb el presumpte contractador, però que de cap manera no li deu doblers, i que, en tot cas és a la inversa. La Benemèrita començà a investigar el fet i la primera pista fou la matrícula del vehicle en què fugiren els sicaris, i també el fet que eren de nacionalitat polonesa, o almanco, parlaven aquest idioma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris