nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

El futur jardí medicinal Ramon Llull funcionarà a ple rendiment el 2006

La Fundació Flora Medicinal presentà el projecte i demana ajuda per fer-lo realitat

El municipi de Selva serà conegut a tot Europa pel jardí medicinal Ramon Llull, únic en la seva modalitat, que començarà a fer camí d'aquí a sis mesos i que estarà totalment acabat el 2006.

Aquesta és l'aspiració dels membres de la Fundació Flora Medicinal Baleàrica, encapçalada pel biòleg i metge Carles Amengual, que presentaren el projecte del futur parc al casal de cultura del poble divendres passat a vespre davant més d'un centenar de persones. Entre el públic assistent hi foren presents les primeres autoritats municipals i el conseller d'Agricultura, Joan Mayol.

El projecte, que ha estat elaborat pel paisatgista francès Philippe Debaud, proposa un disseny fonamentat sobre el concepte de jardí medieval. Així es preveu fins a nou zones diferents que s'estructurarien en un recorregut des de la part alta fins a baix d'uns terrenys de més de 6.134 metres quadrats.

L'itinerari començarà a la zona d'acollida on hi haurà una terrassa, una sala d'exposicions amb una mostra de biogeografia de les Balears. També es posaran reproduccions d'un antic laboratori de plantes medicinals i de diferents farmàcies de final del segle passat.

A la primera etapa hi haurà el jardí escolar amb un hort ecològic que romandrà aïllat de la visita, ja que serà un indret d'experimentació destinat als alumnes que visitin el jardí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris