algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Arca escomet contra Cort i l'acusa de «fer projectes per destruir la ciutat»

L'entitat assegura que l'Ajuntament ha convertit Palma en un «desgavell absolut»

ARCA torna a envestir contra el consistori palmesà. Els defensors del patrimoni de la ciutat asseguren que «no hi ha projecte de ciutat com no sigui el de destruir-la». L'entitat ha acabat la paciència i assegura que hi ha un desgavell a Palma i que «l'Ajuntament no ha generat cap il·lusió comuna als ciutadans ni als mallorquins».

L'Associació assegura que «la gota que vessa el tassó és la situació actual d'obres inacabades i començades, mai no explicades, obres projectades tampoc no explicades i projectes dubtosos i perniciosos per als valors culturals de Palma».

La denúncia d'ARCA es basa en sis pilars concrets: el pla Mirall, la circulació, la Gerreria, el parc de les Estacions, els projectes d'aparcament de les Avingudes i les obres al voltant de la plaça de Sant Francesc. I la conclusió final a la qual arriben és que «entre mancances de projecte, obres fetes a corre-cuita i faltes de decisió, l'Ajuntament de Palma té sotmesa la ciutat a un patètic col·lapse i a una indefinició total: no hi ha programa ni coordinació ni res que se li assembli en matèria urbanística o de patrimoni o de manteniment de la ciutat».

Pel que fa al pla Mirall, els membres d'ARCA denuncien la pèrdua innecessària de l'arbrat del passeig de Mallorca i la manca de contemplació de la problemàtica de la zona; l'afectament de la murada amb les obres de la plaça Llorenç Villalonga, «les horroroses obres de la costa de Sa Pols, feta malbé completament»; la retirada de tones de vorera de pedra viva «ara curiosament retrobada pel regidor Rodríguez quan des d'ARCA fa temps que li hem demanat informació per escrit a l'Ajuntament».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris