muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

Queixes dels veïns de Portocristo afectats per la delimitació de Costes

Uns 70 propietaris es varen reunir en assemblea a la Casa del Mar

El col·lectiu de propietaris d'immobles i solars de la zona costanera de Portocristo afectats per la nova delimitació de Costes, ha pres la decisió d'impugnar, conjuntament, l'acte de fitació que han elaborat els tècnics d'aquest organisme.

Aquesta fou la decisició que adoptaren els veïns en el decurs de l'assemblea informativa celebrada la nit del passat dijous, a la Casa del Mar de Portocristo.

La reunió va comptar amb la presència del delegat de l'Ajuntament de Manacor a Portocristo, Jaume Brunet (AIPC), així com de dos advocats, Lourdes Amer Forteza i Martí Bonet Puerto. Ambdós lletrats foren els encarregats d'explicar als assistents a l'assemblea la manera d'actuar per protestar contra la nova delimitació, imposada per la Llei de Costes.

Els 70 assistents a l'assemblea donaren suport a la proposta dels missèrs; i s'adheriren a la presentació d'una impugnació conjunta de l'acte de fitació, realitzat pels tècnics de la Demarcació de Costes de Balears el passat dimarts, 26 d'octubre.

Un dels veïns assistents a l'assemblea proclamà indignat que «la primera qüestió que cal deixar ben clara és que allò del passat dia 26 d'octubre no fou ni una acta de fitació ni res de res. Fou una autèntica presa de pèl», manifestà una de les assistents amb indignació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris